Port of Antwerp

Lancering Community Edition van Applicatie- en gebruikersbeheer (RAV CE)

publish date
26/10/2021

Op dinsdag 2/11/2021 lanceren we een nieuwe versie van onze toepassing 'Applicatie- en gebruikersbeheer', het uniforme toegangsportaal voor externe gebruikers naar alle C-point applicaties.

Een weekje later zullen we het aanmeldingsscherm eveneens upgraden naar een nieuwe versie.

Gebruikers kunnen via deze toepassing ook gemakkelijk toegang aanvragen tot bijkomende applicaties en ze kunnen er hun persoonlijke instellingen wijzigen. 

Toepassingsbeheerders en hoofdgebruikers van C-point applicaties kunnen in 'Applicatie- en gebruikersbeheer' dan weer de toegangen van bedrijven en (hun) gebruikers beheren.

Deze release bevat verschillende nieuwe functionaliteiten die het gebruiksgemak van de applicatie zullen verhogen. Daarenboven is er hard gewerkt aan verbetering van de performantie en beveiliging van het systeem.

img

Wat verandert er?

  • Vereenvoudigde toegang tot al uw C-point applicaties met mogelijkheid om favorieten aan te duiden
  • Opfrissing van look & feel
  • Meer transparantie over hoofdgebruikers van een bedrijf
  • Introductie van een 'Admin Portal' waar alle beheersfunctionaliteiten voor hoofdgebruikers en toepassingsbeheerders zijn samengebracht
  • Verhoogde visibiliteit van bedrijven en hun gegevens voor toepassingsbeheerders
  • ...

Voor meer informatie over deze nieuwe release of aangepaste documentatie kan je terecht op onze website: https://www.c-point.be/nl/download-center.

Op 2 november is de applicatie niet beschikbaar door de upgrade. U zal wel nog kunnen inloggen om onze community applicaties te bereiken. Het zal echter niet mogelijk zijn om tijdens de upgrade accounts en bedrijven te registreren of aan te passen.

Gedurende en na de upgrade blijft u surfen naar https://my.portofantwerp.com. Je logingegevens blijven ook hetzelfde.

Nog niet geregistreerd?

Merk je dat er iets misloopt in de applicatie? Lukt het niet om opnieuw in te loggen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met support@c-point.be.